Eilen sain avattua paketit ja hyvin oli talo pakattu. Sain kyllä vähän tehdä työtä laatikoiden avaamisen kanssa ja paketit painoivat yllättävän paljon, noin 30kg. No tuo materiaali on painavaa tavaraa. Purin ja kokosin talon osiin, niin että se on selkeästi hahmotettuna minulla nyt päässäni. Eilen sitä sitten mallailin minnekä taloani alan kasata. Tulin siihen tulokseen, että aiemmin suunnittelemani koulupöytä ei tasoksi käy. Se veisi liikaa tilaa pikkuisesta asunnostani ja nyt on sitten mietittävä uusiksi koko paikka.

Koetin saada kuvan talosta, mutta nyt ei kuvapuoli jostain syystä pelaa, joten sen lataan sitten myöhemmin tänne. Kolmikerroksinen rakennus ja vinttikerros vielä mukana, niin tilaa on reilusti. Aikaisemmassa nukketalossani oli vielä kauppaosasto alakerrassa, mutta sen kokoan sitten vaikka myöhemmin erilliseen kauppaan. Jos tila vielä riittää asunnossani. Olisi myös mukava rakentaa hiukan ympäristöäkin talon ympärille. Puita ja hiekkakäytävää sekä puiston penkki. Nekin ovat jo päässäni suunniteltu, jos joskus niihin asti pääsen. On tässä taloprojektissa sen verran puuhaa, että siihen menee jokunen tovi kun tämän saan valmiiksi. Mieli tekisi jo aloittaa, mutta ensiksi pitää nuo sivuikkunat miettiä, sillä niitä ei talossani ole lainkaan. Exä lupasi katsoa viikonloppuna saako jostain vehkeitä niiden tekoon. Mukavaa, kun on avulias ex-mies!

Maaleja olisi tarkoitus katsella jo tällä viikolla mikäli aikaa on siihen. En oikein tiedä kummosta maalia tuohon pintaan on laitettava. Se täytyy käydä kyllä maalikaupasta oikein selvittämässä ettei sitten tule turhaa ostoksien tekoa. Rahanmeno kun tässä projektissa on ihan varmaa jo nyt alkuvaiheessa. Taloni väriksi mietin vaihtoehtoina ruskeaa tai hailakkaa keltaista. Ikkunapuitteet tulevat valkoisiksi ja katto saa mustan maalin pintaansa. Luulen kallistuvani ruskean puolelle. Se tuntuisi istuvan oikean kotini sisustukseen paremmin, vaikka tuosta keltaisesta itse pidän enemmän. Haluan kuitenkin ettei nukkekoti tule liikaa esille muusta kalustuksestani.

Nyt rupean miettimään niitä ikkunoiden paikkoja ja kun saan tuon kuvapuolen toimimaan niin lataan kuvan talon etuseinästä.