Hän tarkistelee tuossa kuvassa kuinka hyvää jälkeä on tullut tehtyä. Selvä mietteliäs ilme on kasvoillaan.

Tässä on ilmeisesti kuistin kaiteet. Ne on maalattu vasta ensimmäiseen kertaan ja toinen kerta on vielä maalattava, että näyttää hyvältä. Siellä taka-alalla on sitten mustia pätkiä tiilireunustaa ja niitä tuskin tarvitsee toiseen kertaan maalata.

Tämmöistä pientä silppua on keittiön pöytä täynnä. Portaiden kaiteet ja portaan ovat kasassaan odottamasta paikoilleen laittoa. Suurimmat maalaukset on nyt tehty ja vielä on näitä pieniä palikoita ja osia maalauksen alla.

Pian on mentävä taas askartelu liikkeeseen hakemaan lattia- ja ikkunalistoja talon sisäpuolelle. Tekisi jo mieleni päästä kokoamaan taloa, mutta sille ei ole vielä paikkaa löytynyt. Tasoja ja lipastoja olen katsellut eri kaupoista ja luulen päätyväni Ikean huokeaan lipastoon. Sen saa kotiin toimitettuna ja värikin on ainakin kuvassa sisustukseen sopiva. Liian kallista en raaski hankkia pelkän nukketalon takia. Täytyy odotella veronpalautuksia tätäkin lipastoa saadakseni.

Tuo maalarin asu tuli tehtyä yhtenä iltana, kun vettä satoi ja ompelin sen käsin pienistä kangastilkuista. Tilkkuja on paljon uusienkin nukkieni vaatteita varten, mutta nukkeja en ole vielä edes aloittanut. Ohjeet sentään kaivoin esille. Maalarikin saa jossain vaiheessa tukan ja kunnon viikset. Tukkamateriaali vain on jossain kellarin kätköissä enkä ole saanut itseäni sinne kaivelemaan. Joskus sekin kaaos on kellarista selvitettävä. Hyvä, että nyt on syy sinne mennä.